Imker Eindhoven

Imker in Eindhoven

Zoekt u een imker in Eindhoven? Bij Aarts Bij en Groen vindt u alleen gediplomeerde imkers. Heeft u last van een zwerm bijen of wespen, dan helpen wij u graag uit de brand. Onze imkers zijn gespecialiseerd in het bestuiven van onder meer akkerbouw, landbouw en tuinbouwgewassen.

Heeft u overlast van bijen of wespen? Bel ons dan direct op 06-40425603. U bent dan vandaag nog verlost van de overlast. Wij komen namelijk de zelfde dag nog langs!

Professionele imkers in Eindhoven

Steeds meer landbouw, – tuinbouw– en akkerbouwbedrijven in Eindhoven schakelen onze imkers in. Zij zijn verzekerd van onze professionele en deskundige aanpak die wij in dertig jaar tijd hebben opgebouwd. Wij beschikken over ruim honderd bijenvolken en bijenkasten voor het uitvoeren van bestuivingen.

Imker voor teelt in Eindhoven

Tegenwoordig zijn onze imkers ook inzetbaar voor de bestuiving van fruitteelt, zaadteelt, sierteelt en groenteteelt in Eindhoven. Zowel bedekte als onbedekte teelt. Wij controleren onze bijenvolken met regelmaat. Zo houden wij scherp in de gaten of ze nog sterk genoeg zijn voor het bestuiven van gewas. Zwakke bijenvolken worden bij ons dan ook direct vervangen voor nieuwe.

Contact met Aarts Bij en Groen?

Wilt u meer weten over ons werk als imker? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de diensten (bijvoorbeeld verwijderen van wespennesten) die wij als imker in Eindhoven leveren. Bel ons vandaag nog op 06-40425603 of stuur mail naar info@aartsbijengroen.nl. U kunt ook online een vraag stellen. Imkerij Aarts Bij en Groen is te vinden aan de Burgemeester Rauppstraat 33 in Tilburg, ten oosten van Eindhoven.

Bezoekers van deze website zochten ook op: