Wespenbestrijding

Laat Aarts Bij en Groen uw wespenplaag bestrijden

Bel ons vandaag nog op:

Last van wespen? Wespennest? Wespenplaag?

Laat Aarts Bij en Groen Wespenbestrijding, gecertificeerd wespenbestrijder / ongediertebestrijder, uw wespennest vandaag nog verwijderen / bestrijden / verdelgen.

Wespenbestrijding met 100% garantie!

Het allerbelangrijkste bij de bestrijding van een wespennest is te weten waar zich het wespennest bevindt. Let dus goed op waar de wespen in en uitvliegen. Sluit niet zelf de in- en uitgang(en) van het wespennest af, de wespen zoeken net zolang tot ze een andere in- uitgang gevonden hebben, dit kan ook binnenshuis zijn.

Imkerij Aarts Bij en Groen geeft 100% garantie op de bestrijding verdelging van een wespennest. Na een melding van een wespennest komen wij dezelfde dag bij u langs om het wespennest te bestrijden/verdelgen. Laat altijd een professionele wespenbestrijder voor het bestrijden/verdelgen komen, zelf verwijderen is gevaarlijk.

Gewone wesp (Vespula Germanica)
Gewone wesp (Vespula Germanica)

Woord van een tevreden klant

Titel klant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Bel ons vandaag nog op:

Mail ons en wij helpen jou uit de brand!

Wij werken ook vanuit:

Eindhoven:
040-3040122
Den Bosch:
073-3020035
Breda:
076-3020050
Tilburg:
013-3040055

Wat te doen bij wespenoverlast?

Heeft u last van wespen in uw huis of tuin? Lees eerst de tips hieronder, en bel daarna snel de wespenbestrijder van Aarts Bij en Groen.

Wespensteek: is bijna nooit levensgevaarlijk, tenzij men allergisch is of een aantal steken tegelijk krijgt. Ook een steek bij het strottenhoofd is gevaarlijk. Hierdoor kan er een zwelling ontstaan die de luchtwegen afsluit. Raadpleeg dan direct de EHBO van het ziekenhuis.

EHBO:

  • Bent u gestoken door een wesp gebruik dan koude kompressen, uitzuigen heeft geen zin
  • Bent u gestoken door een bij en zit de angel er nog in, krab die dan met de richting mee uit uw huid