Wespenbestrijding Tilburg

Wespenbestrijding in Tilburg

Aarts Bij en Groen is gespecialiseerd in wespenbestrijding in Tilburg. Heeft u last van wespen? Bel ons dan direct op nummer 06-40425603. Wij komen dan vandaag nog bij u langs.

Wanneer u last heeft van een wespennest of een wespenplaag is het belangrijk om de wespen met rust te laten. Anders vergroot u de kans om gestoken te worden. Ons werkgebied omvat naast Tilburg ook alle andere plaatsen in Noord-Brabant.

Wespenbestrijding in Tilburg met garantie

Om de wespenplaag effectief te verhelpen is het belangrijk dat wij weten waar ze zitten. Wij vragen u dan ook om alvast te kijken waar de wespen in en uit vliegen.  Zo kunnen wij doelgericht te werk gaan en bent u direct van het probleem af. Wij raden u sterk af om de in en uitgangen af te sluiten. U vergroot hiermee de kans om gestoken te worden.

Voorzorgsmaatregelen

Om de wespen alvast uit uw buurt te houden raden wij u aan ranja aan te maken met een beetje water. Dit zet u vervolgens enkele meters van u vandaan zodat de wespen uit uw buurt blijven. Zorg ervoor dat uw kinderen met een rietje drinken zodat de wespen niet op hun mond afkomen. Houd ook in de gaten dat er geen zoetigheid in de kleren van uw kinderen zit (door het morsen).

Contact

U woont in Tilburg en u wilt zo snel mogelijk van die vervelende wespenplaag af? Neem dan contact op met Aarts Bij en Groen en wij komen direct op locatie in Tilburg. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06-40425603 of mailen naar info@aartsbijengroen.nl. Meer weten over onze diensten?  U kunt ook een vraag stellen. U vindt Aarts Bij en Groen aan de Burgemeester Rauppstraat op nummer 33 in Tilburg.

Bezoekers van deze website zochten ook op: