Wespenbestrijding in Sint Hubert

Aarts Bij en Groen, Imkerij en wespenbestrijding

Ook in Sint Hubert … Wespennest? Bel ons direct op 06-40425603!

Efficiënte wespenbestrijding in Sint Hubert

Wespenbestrijding Aarts Bij en Groen verhelpt de overlast van wespen. Ook in Sint Hubert . Wij bieden u een totaaloplossing op het gebied van wespenbestrijding en het verwijderen van wespennesten.

Wespenbestrijding met 100% garantie in Sint Hubert

Wespenbestrijding Aarts Bij en Groen geeft u 100% garantie op de bestrijding en verdelging van een wespennest. U bent gegarandeerd van het probleem af!

Werkwijze wespenbestrijding Aarts Bij en Groen

Wanneer u nu belt komen wij vandaag nog langs (waar dan ook in Sint Hubert ) om het wespennest te bestrijden of te verdelgen. Let op! Laat altijd een professionele wespenbestrijder zoals Aarts Bij en Groen komen voor het bestrijden en verdelgen. Zelf verwijderen is gevaarlijk! Het belangrijkste bij de bestrijding van een wespennest is te weten waar het wespennest zich bevindt. Let dus goed op waar de wespen in- en uitvliegen. Sluit de in- en uitgang(en) van het wespennest nooit af. De wespen zoeken net zolang tot ze een andere in- en uitgang gevonden hebben. Lees hier meer over “Wat te doen bij wespenoverlast”. Wespennest laten verwijderen in Sint Hubert ? Bel ons op 06-40425603.

Diploma’s en certificeringen

Eigenaren Ad en Ad Aarts van Wespenbestrijding Aarts Bij en Groen hebben in de loop der jaren de nodige diploma’s en certificeringen behaald. Hierdoor hebben ze voor ieder wespenprobleem een gepaste oplossing. Plaagdierpreventie:

  • Plaagdierpreventie
  • Plaagdierbestrijder, ongediertebestrijder, wespenbestrijder
  • Vakbekwaamheidsdiploma
  • Bestrijdingstechnicus Dierplagen en Houtrotverwekkende Schimmels

Imkerij:

  • Basisdiploma imker
  • Gevorderde imker
  • Drachtplanten
  • Bestuivingsimker

Lees hier meer over Imkerij Aarts Bij en Groen.

Wat te doen bij wespenoverlast?

Heeft u last van wespen in uw huis of tuin? Lees eerst de tips hieronder, en bel daarna snel de wespenbestrijder van Aarts Bij en Groen voor Sint Hubert . Sla niet naar wespen die bij u in de buurt komen. De kans dat ze gaan steken neemt hierdoor toe. Maak het gezicht van uw kinderen goed schoon en trek ze schone kleding aan wanneer ze zoetigheid hebben gegeten. Drink niet zonder rietje uit een glas, flesje of blik. Zet wespenvallen uit en vul die met ouderwetse ranja aangemaakt met water. Plaats de wespenvallen een paar meter bij u vandaan zodat de wespen niet bij u in de buurt komen. Wespensteek: is bijna nooit levensgevaarlijk, tenzij men allergisch is of een aantal steken tegelijk krijgt. Ook een steek bij het strottenhoofd is gevaarlijk. Hierdoor kan er een zwelling ontstaan die de luchtwegen afsluit. Raadpleeg dan direct de EHBO van het ziekenhuis. EHBO: Op de gestoken plaats kunt u antihistamine-zalf (bij apotheek verkrijgbaar), salmiakspiritus, alcohol of “After Bite” (bevat 3,5% ammonia) aanbrengen. Met een pen wordt de plaats van de steek aangestipt. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten over Aarts Bij en Groen?

Lees dan meer over Aarts Bij en Groen of bel ons direct voor het verwijderen van een ongewenst wespennest in Sint Hubert !