Verwijderen wespennest Tilburg

Wespennest verwijderen in Tilburg

Op zoek naar iemand voor het verwijderen van een wespennest in Tilburg? Bel nu Aarts Bij en Groen  op  06-40425603 en wij komen vandaag nog langs.

Onze imkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd voor het verwijderen van wespennesten en ander ongedierte. Wanneer u ons vandaag laat komen bent u direct van het probleem af. Tevens zorgen wij ervoor dat de wespen niet meer terugkomen.

Verwijderen van wespennest in Tilburg gebeurt vakkundig

Bij het verwijderen van een wespennest gaan wij zeer vakkundig te werk. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het verwijderen, verdelgen en bestrijden van bijen en wespen. Door het gebruik van de juiste materialen en de juiste aanpak, garanderen wij dat het probleem voor 100% verholpen is.

Wat te doen bij wespensteek

Wanneer u gestoken wordt door een wesp kunt u het beste antihistamine, salmiakspiritus of alcohol aanbrengen.  Bent u gestoken in (de buurt van) het strottenhoofd? Raadpleeg dan direct de EHBO van het ziekenhuis. De zwelling kan er namelijk voor zorgen dat luchtweg dichtgedrukt wordt.

Contact

Wilt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van een wespennest? Dan kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak. Bel 06-40425603 of stuur een e-mail naar info@aartsbijengroen.nl. Na uw melding komen we nog dezelfde dag bij u langs! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stel uw vraag. U vindt Aarts Bij en Groen aan de Burgemeester Rauppstraat 33 in Tilburg.

Bezoekers van deze website zochten ook op: