Wespennest Breda

Wespennest in Breda

Heeft u last van een wespennest bij uw woning of bedrijfspand in Breda? Bel dan nu 06-40425603 en Aarts Bij en Groen komt vandaag nog bij u langs om het wespennest te bestrijden!

Aarts Bij en Groen heeft reeds 30 jaar ervaring in het bestrijden, verdelgen en verwijderen van wespennesten. Ons werkgebied strekt zich over heel Noord-Brabant uit en beperkt zich dus niet alleen tot Breda.

Snel verlost van wespennest

Wanneer u melding maakt van een wespennest komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe. Om snel aan de slag te kunnen gaan, vragen wij u vast te kijken waar de wespen in en uit vliegen. Zo kunnen wij direct gericht aan de slag en bent u vandaag nog van het wespennest verlost.

Wij bestrijden werkelijk elk soort wespennest. Aarts Bij en Groen heeft 30 jaar ervaring met wespenbestrijding en imkerij. Onze imkers hebben in die 30 jaar verscheidene diploma’s en certificaten behaald.

Toch gestoken?

Wanneer u gestoken bent door een wesp kunt u het beste antihistamine, salmiakspiritus of alcohol aanbrengen.  Bent u gestoken in (de buurt van) het strottenhoofd? Raadpleeg dan direct de EHBO van het ziekenhuis. De zwelling kan er namelijk voor zorgen dat luchtweg dichtgedrukt wordt.

Contact

Wilt u ons ook inschakelen voor de bestrijding van een wespennest? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Bel ons op 06-40425603 of mail naar info@aartsbijengroen.nl. U kunt ook online een vraag stellen. U vindt Aarts Bij en Groen aan de Burgemeester Rauppstraat 33 in Tilburg.

Bezoekers van deze website zochten ook op: